Feestdagen
Verras vrienden en familie met deze eyecatcher en betover de kersttafel. Zet deze chocolade kerstboom zelf ineen zoals jij wil.
Een heerlijk recept voor de ouderwetse speculaasbrokken en gevulde speculaas.
Maak met onze taai taai mix de aller lekkerste taai taai poppen. ZIE FOTO'S
Maak nu gemakkelijk zelf overheerlijke anijskoekjes. ZIE FOTO'S voor eindresultaat.
Maak nu een lekkere plaat koek met anijs. ZIE FOTO'S voor eindresultaat.
Maak nu met onze pepernoten mix de allerlekkerste taaie pepernoten. ZIE FOTO'S voor eindresultaat.
Met onze speculaas/pepernoten mix maak je 2 dingen: Maak er heerlijke speculaas koekjes mee of de lekkere harde pepernoten.
Speculaaskruiden
Speculaaskruiden van het merk Polak.
Churros, soms aangeduid als de Spaanse donut, is een snack gemaakt van gefrituurd tarwedeeg. Nu heel gemakkelijk zelf te maken. Alleen water toevoegen.
De aller lekkerste oliebollen mix met gist | alleen nog water toevoegen | Goed voor ongeveer 20 oliebollen
Luxe kerststol om zelf te maken. Ambachtelijk en super lekker.
Super lekkere chocolade noten brood. Helemaal compleet. Je hoeft alleen nog maar water toe te voegen.
Eigen recept, super lekker en makkelijk te maken.
Eigen recept, super lekker en makkelijk te maken.
Eigen recept, super lekker en makkelijk te maken.
Mix van gedroogde vruchten en noten.
Uniek in zijn soort; dankzij verticale integratie is Puratos erin geslaagd om de beste enzymen te produceren en zo ook een clean label vruchtbrood verbeteraar aan te kunnen...
Voor boterstollen en luxe vruchtenbrood
Echte amandelspijs in een handige verpakking van 500 gram. Met een verhouding van 1 deel suiker en 1 deel amandelen, zoals het hoort.
De marsepein van royal steensma zorgt voor een echte smaakbeleving. De amandelproducten worden gemaakt van een speciale melange van Spaanse en Californische amandelen, welke in...
Anijszaad heel
Anijszaad heel van het merk Polak.
Gemalen anijszaad
Gemalen anijszaad van het merk Polak.
Bloem voor banket, lichtere korstwerken, soesjes, beslagen e.d.
Bloem voor banket, lichtere korstwerken, soesjes, beslagen e.d.