Categorieën

Diverse melen / Rogge producten

Rogge-producten

Wanneer u op zoek bent naar een plek waar u rogge online kunt kopen, bent u bij Zelfbroodbakken in Boxtel op de goede plaats. Sinds 1921 zijn wij als molenaarsbedrijf actief in Boxtel. Nu, zes generaties verder, verkopen wij nog steeds allerlei soorten meel en bakproducten die op traditionele wijze zijn verkregen. Wij zijn het oudste molenaarsbedrijf uit Brabant en we verkopen onze producten, zoals rogge, tegenwoordig ook online. Zo kunt u, waar ook in Nederland, onze producten thuis laten bezorgen om ze uit te proberen.Weergave:
 


Bezig met laden...
BIO - Roggebloem T65 1 kg

BIO - Roggebloem T65 1 kg

Biologisch roggebloem T65 - Commandeursmolen

€ 1,95 * p/stuk
BIO - Roggemeel T100 1 kg

BIO - Roggemeel T100 1 kg

Biologisch roggemeel T100 - Commandeursmolen

€ 1,95 * p/stuk
Roggebloem 1 kg

Roggebloem 1 kg

Puur roggebloem

€ 2,50 * p/stuk
Roggebloem 5 kg

Roggebloem 5 kg

Puur roggebloem

€ 10,00 * p/stuk
Roggemeel 1 kg

Roggemeel 1 kg

Puur roggemeel

€ 2,50 * p/stuk
Roggemeel 5 kg

Roggemeel 5 kg

Puur roggemeel

€ 10,00 * p/stuk

Wat gaat u maken met de rogge die u online koopt?

Bent u van plan rogge online te kopen? Bij ons kiest u uit roggebloem en roggemeel. Roggebloem is uitermate geschikt om ontbijtkoek mee te maken en in combinatie met tarwebloem kunt u hier ook Duitse broodsoorten mee bakken. Wilt u liever roggebrood, knäckebröd of pepernoten maken? Dan kunt u beter kiezen voor roggemeel. Maar ook voor de bereiding van ontbijtkoek en bloedworst wordt roggemeel gebruikt.

Maak gebruik van onze service

Omdat wij het hartstikke leuk vinden als u met onze producten aan de slag gaat, geven wij u graag bakadviezen en -tips. U kunt erop vertrouwen dat wij beschikken over de nodige productkennis en dat we precies weten wat u wel en niet moet doen. Heeft u een vraag over het gebruik van rogge, speltbloem of een ander product? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0411 67 45 13.


Zelfbroodbakken.nl
Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.