Categorieën

Deens roggebrood 1 kg

Deens roggebrood 1 kg
Deens roggebrood 1 kg
0 Review | Review toevoegen
Typische roggestructuur en rijkelijk gevuld | Kant en klaar

Gewicht   

1,000 KG

Standaard levertijd

1 dag

€ 6,50 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Deens roggebrood

Met onze deens rogge bak je eenvoudig een smakelijk deens roggebrood met een vulling van graanvlokken, verrijkt met zonnebloempitten en lijnzaad.


LACTOSE, SOJA EN PALMOLIE VRIJ

Recept:
500gr deensrogge, 300-320gr water, 9gr droge gist.

Recept oven:
Recept zoals hier boven vermeld. (gebruik gewoon koud kraanwater). Meng alles met de hand voor ongeveer 15 minuten tot een egaal bolletje deeg. Laat daarna het bolletje deeg 30 minuten rusten. Bestrooi je werkblad met een klein beetje bloem en leg hier op je bolletje deeg op. Bol het deeg op in de juiste vorm. (kneed het niet). Laat daarna je bol deeg ongeveer 50 a 60 minuten rijzen in je broodblik of bakplaat. Leg er een theedoek overheen. Verwarm je oven voor op 190 graden (let op alle ovens zijn anders dus dit zijn richtlijnen). Bak nu je deeg in de voorverwarmde oven voor 55 a 60 minuten.

Ingrediënten:
Roggebloem, tarwebloem, gerstemoutmeel, zonnebloempitten, roggevlokken, lijnzaad, gerstevlokken, gedroogde roggedesem, havervlokken, plantaardige olie (raapzaad), bakkerszout, tarwevlokken, tarwegluten, enzymen.

Voedingswaarde: 
per 100 g - Energie: 1.565 kJ / 372 kcal - Vetten: 9,4 g - waarvan verzadigd: 1,0 g - Koolhydraten: 55,8 g - waarvan suikers: 1,8 g - Voedingsvezel: 10,0 g - Eiwitten: 10,9 g - Zout: 1,4 g.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Zelfbroodbakken.nl