Bakingrediënten / Bindmiddelen
Natuurlijk glutenvrij bindmiddel | Onze biologische kikkererwtenmeel is 100% zuiver en wordt gemaakt van gemalen kikkererwten. Kikkererwten bevatten bijzonder veel eiwitten....
Psylliumvezels worden, opgelost in wat water, gebruikt als bindmiddel en als natuurlijke verbeteraar in brood en gebak. Ze geven een smeuïge textuur aan gebak en brood.
Smaak en geurloos bindmiddel | Tapioca zetmeel, ook bekend als tapiocameel, is een fijn, wit poeder dat gewonnen wordt uit de wortel van de cassaveplant. Tapiocameel is van...
Smaak en geurloos bindmiddel | Tapioca zetmeel, ook bekend als tapiocameel, is een fijn, wit poeder dat gewonnen wordt uit de wortel van de cassaveplant. Tapiocameel is van...
100% puur en natuurzuiver. Wordt gebruikt als bindmiddel voor oa. pudding.
100% puur en natuurzuiver. Wordt gebruikt als bindmiddel voor oa. pudding.
100% Zetmeel | Koud bindmiddel wordt gebruikt om de draagkracht van een product te verbeteren. Bijvoorbeeld in cake of als bindmiddel van een natte vulling, bijvoorbeeld...
O.a. voor het maken van jam. Doseren 0,8 - 2,0 %