Categorieën

Broodmeel

Broodmeel

Broodmeel van een échte molenaar

Ben jij op zoek naar het meest ambachtelijke broodmeel van Noord Brabant? Maak dan kennis met het gezicht achter Zelfbroodbakken.nl. Dit is namelijk de oudste molenaar van heel Noord-Brabant! Al generaties lang wordt het steentje overgedragen aan de jongere generatie waardoor traditionele werkwijzen worden behouden. Het broodmeel wordt dus al jaren op de meest ambachtelijke wijze bereid waardoor jij enkel het beste van het beste bij ons kunt verwachten. Wil je niet langer wachten en het liefst zo snel mogelijk aan de slag in de keuken? Het broodmeel kun je zeer eenvoudig bestellen via onze webshop en kun je met 1 tot 2 werkdagen op de deurmat verwachten. Woon je in de buurt en kom je liever langs? Dan staan wij je graag te woord in onze Boxtolsche Watermolen!


Weergave:


Bezig met laden...
Bake performance starters pakket

Bake performance starters pakket

10 soorten meel + 500 gram droge gist (goed voor 20 broden)

€ 39,95 *
Broodpakket BIO

Broodpakket BIO

10 soorten biologisch meel (geïmporteerd uit Frankrijk) + 125 gram droge gist en 100 gram desempoeder. Zuurdesem maken? Probeer dan zeker dit pakket. Recept te vinden op onze...

€ 39,95 *
De vier beste brood mixen luxe 9 kg

De vier beste brood mixen luxe 9 kg

4 beste brood mixen + 5 kg universeel bloem

€ 32,50 *
De vier beste woudkorn brood mixen 9 kg

De vier beste woudkorn brood mixen 9 kg

Woudkorn dubbel donker, woudkorn viva meergranen, woudkorn donker meergranen, woudkorn prof + 5 kg universeel bloem om te mengen.

€ 32,50 *
Luxe starters pakket

Luxe starters pakket

10 soorten meel + 500 gram droge gist (goed voor 20 broden)

€ 35,95 *
Starters pakket

Starters pakket

10 soorten meel + 500 gram droge gist (goed voor 20 broden)

€ 25,95 *

Koop je broodmeel online!

Je eigen brood bakken? Of ben je op zoek naar het lekkerste broodmeel dat je online kunt bestellen? Dan ben je bij Zelfbroodbakken.nl aan het juiste adres. Dag in en uit bereiden wij broodmeel op wens van onze klanten, geen enkel soort meel is namelijk hetzelfde. Zo kun je bij ons broodmeel vinden voor het bakken van spelt brood, of juist voor het bakken van het lekkerste biologische brood wat je ooit geproefd hebt! Wanneer je door ons assortiment scrolt kun je verschillende keuzes maken, denk aan het kiezen van het juiste gewicht en let erop dat het nog gemixt moet worden. Je kunt de verschillende soorten meel mixen met bijvoorbeeld tarwebloem of (volkoren) tarwemeel.

De verschillende broodsoorten

Ben jij een echte broodkenner? Wij wel namelijk, en wij weten dat het kleinste verschil het brood kan ‘maken of kraken’. Naast de verschillende smaken brood zoals mais brood of zoet brood, houden wij ook rekening met de allergieën van onze klanten. Zo kan de een wat gevoeliger zijn voor bepaalde ingrediënten dan de ander, maar wij willen natuurlijk iedereen laten genieten van onze lekkernijen! 

Vraag gerust om persoonlijk advies

Twijfel je nog welk broodmeel je het beste kunt bestellen? Of weet je niet goed op welke manier je het brood het allerlekkerst klaarmaakt? Als klant ben je bij ons altijd welkom om advies te vragen. Wij delen graag onze bakadviezen en -tips met je! Omdat wij al sinds 1921 bestaan, kun je ons vertrouwen op specifieke én uitgebreide productkennis. Dit maakt het broodmeel bestellen bij ons extra leuk. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0411 67 45 13.


Zelfbroodbakken.nl