Bakingrediƫnten / Suiker
Druivensuiker is pure glucose in poedervorm. Het is makkelijk verteerbaar en wordt snel opgenomen in het bloed. Druivensuiker is daarom uitermate geschikt voor sporters.
Basterdsuiker zorgt in je baksels voor een extra smeuĆÆg resultaat. Hoe donkerder de basterdsuiker, hoe meer smaak!
Hoe donkerder de kleur van de basterd, des te hoger het vochtgehalte van de suiker. Met een hoger vochtgehalte in de basterd, droogt (bijvoorbeeld) gebak minder snel uit.
Hoe donkerder de kleur van de basterd, des te hoger het vochtgehalte van de suiker. Met een hoger vochtgehalte in de basterd, droogt (bijvoorbeeld) gebak minder snel uit. Tevens...
Rietsuiker biologische, onbewerkt, ongeraffineerd en raw. (Oersuiker) Bevat meer mineralen dan gewone suiker.Ā
Fijne kaneelsuiker als decoratie. Gebruik het voor op je pannenkoeken, poffertjes, oliebollen of lekker op je boterham. Ook lekker voor op je appeltaart, appelbeignets of lekker...
Glucose zorgt voor een zoete smaak, maar is bijlange na niet zo zoet als suiker. Deze glucosepoeder is uitermate geschikt om toe te voegen aan roomijs.
Kaneel suiker een decoratie middel voor op of in al je zoete bak gerechten, of lekker voor in een zoet broodje. Bakkerij kwaliteit.
Puur glucose-fructosestroop ā Koekzoet is een ideaal zoetmengsel voor de bereiding van koekdegen en bestaat uit enkelvoudige suiker
Grove suiker voor over de vlaai of koekjes (bijvoorbeeld knapkoeken). Deze suiker smelt niet helemaal weg.
Parelsuiker P1 is een typisch Belgische specialiteit die voornamelijk gebruikt wordt in ambachtelijke recepturen, zoals Luikse wafel, suikerbrood, peperkoek, krakelingen,...
Parelsuiker P2 is een typisch Belgische specialiteit die voornamelijk gebruikt wordt in ambachtelijke recepturen, zoals Luikse wafel, suikerbrood, peperkoek, krakelingen,...
Parelsuiker P3 is een typisch Belgische specialiteit die voornamelijk gebruikt wordt in ambachtelijke recepturen, zoals Luikse wafel, suikerbrood, peperkoek, krakelingen,...
Parelsuiker P4 is een typisch Belgische specialiteit die voornamelijk gebruikt wordt in ambachtelijke recepturen, zoals Luikse wafel, suikerbrood, peperkoek, krakelingen,...
Parelsuiker P5 is een typisch Belgische specialiteit die voornamelijk gebruikt wordt in ambachtelijke recepturen, zoals Luikse wafel, suikerbrood, peperkoek, krakelingen,...
Bruine kandij suiker is zeer geschikt voor het maken van kruidig banket zoals speculaas en peperkoek.
Banketbakkers aroma
Zondag 22 december - 12:00 tot 16:00 uur
Maandag 23 december - 09:00 tot 17:00 uur
Dinsdag 24 december - 09:00 tot 16:00 uur
1 ste en 2 de kerstdag - Gesloten
Dinsdag 31 december - 09:00 tot 16:00 uur