Categorieën

Meel voor oa. Cake, banket, taart, muffin. / Taarten bakken grootverpakking

Taarten-bakken-grootverpakking

Taarten bakken

Ben je opzoek naar grootverpakkingen voor het maken van taarten? Dan ben je bij zelf brood bakken aan het juiste adres. Wij zijn ons assortiment aan het uitbreiden voor de thuisbakkers. Wil je graag een taart bestellen bij een hobby bakker. Dan is de kans groot dat diegene de verjaardags taarten maakt van onze producten. Leuk om te weten en misschien ook leuk om een keer te proberen. We hebben grootverpakkingen taartmix dit is een heerlijke taartmix met vanille smaak voor het maken van slagroomtaarten, laagjes taarten en taarten die je kan decoreren, afsmeren en vullen met bijvoorbeeld botercreme


Weergave:


Bezig met laden...
Botercreme 5 kg

Botercreme 5 kg

Onze nieuwste botercreme voor een luchtige creme met een volle smaak voor een wat zachtere creme. Je hoeft alleen nog maar water en ongezouten roomboter toe te voegen.

€ 26,00 * p/stuk
Fondant 15 kg

Fondant 15 kg

Afgeslapte fondant - Hagelwitte fondant voor gebruik in vullingen, cremes en voor het glaceren van gebak. Denk hierbij aan roze koeken of tompoucen. Diepvriesvast.

€ 49,50 * p/stuk
Taartmix vanille 5 kg

Taartmix vanille 5 kg

Maak nu gemakkelijk je eigen taart of taartbodem met onze taartmix vanille. Met het recept van 500 gram maak je een grote taartmix of biscuitmix. Min 24 cm doorsnede taartvorm.

€ 22,50 * p/stuk

Zelfbroodbakken.nl