īŒ”

Categorieën

Limburgse vlaai mix 1 kg

Limburgse vlaai mix 1 kg
Limburgse vlaai mix 1 kg
0 Review | Review toevoegen
Makkelijk recept en je kunt de vlaai vullen met een fruitvulling die je lekker vindt. Zie info.

Gewicht   

1,000 KG

Standaard levertijd

1 dag

ā‚¬Ā 6,50 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

LIMBURGSE VLAAI MIX

Recept:
500gr vlaai mix, 500gr bloem, 100gr roomboter, 15gr zout, 30gr gist, 350gr water.

Werkwijze:
Kneed alle ingredienten voor 10 minuten. Deegtemperatuur: 26 graden. Afwegen bodem 300 gram. Afwegen raster 300 gram. Dit is voor een vlaaipan van 28 cm doorsnede.

Bolrijs:
30 minuten.

Bodem uitrollen: 2 mm dikte. Vullen met 850 gram fruitvulling. Raster uitrollen 2 mm dikte.

Narijs:
30 minuten.

Nat maken en bestrooien met grove suiker.

Bakken:
210 graden voor ongeveer 28-30 minuten. 

Ingredienten:
Tarwebloem, weipoeder, plantaardig vet (palm), suiker, glucosestroop, eigeelpoeder, bastardsuiker, tarwegluten, magere kwarkpoeder, zetmeel, natriumbicarbonaat, zout, aroma, dextrose, tomatenpoeder, kruiden en specerijen (kurkuma), specerijen, specerijenextract, ascorbinezuur (vitamine c), enzymen.

Voedingswaarde:
per 100 g - Energie: 1.709 kJ / 407 kcal - Vetten: 11,1 g - waarvan verzadigd: 6,8 g - Koolhydraten: 63,6 g - waarvan suikers: 14,7 g - Voedingsvezel: 2,0 g - Eiwitten: 11,8 g - Zout: 6,0 g.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Zelfbroodbakken.nl

ā—Tijdelijk aangepaste openingstijden tijdens de feestdagenā—

Tijdens de feestdagen zijn wij extra open in Boxtel.  Zie hieronder de feestdagen openingstijden.


Openingstijden winkel BOXTEL:

Zondag 22 december - 12:00 tot 16:00 uur
Maandag 23 december - 09:00 tot 17:00 uur
Dinsdag 24 december - 09:00 tot 16:00 uur

1 ste en 2 de kerstdag - Gesloten

Dinsdag 31 december - 09:00 tot 16:00 uur