Categorieën

Feestdagen / Amandelspijs kopen

Amandelspijs kopen bij dé molenaar

  • Gratis bakadviezen en -tips
  • Vele glutenvrije opties
  • Ook voor bakbenodigdheden

Wil je echte amandelspijs kopen dat op ambachtelijke wijze is gemaakt? Bestel je amandelspijs dan online bij Zelfbroodbakken. Bij ons vind je amandelspijs met één deel suiker en één deel amandelen, zoals het hoort. Veel supermarkten of bakkerijen voegen abrikozenpitten en witte bonen toe, wat de samenstelling plakkerig maakt. Dit maakt de producten goedkoper, maar niet beter. Wil je echte amandelspijs kopen? Dan doet je dit bij ons!Amandelspijs kopen voor tijdens de feestdagen

Feestdagen staan natuurlijk in het teken van lekker eten. Met amandelspijs maak je heerlijke gevulde speculaas, gevulde koeken of banketletters. Zonder al dit lekkers zijn bijvoorbeeld de kerstdagen of de paaslunch niet compleet. Om je baksels van de beste smaken te voorzien, kun je het beste onze amandelspijs kopen. Wij vinden kwaliteit uiterst belangrijk en maken de amandelspijs daarom op traditionele wijze. Net als onze andere bak- en meelproducten, zoals rogge en Zeeuwse bloem, uiteraard. Al zes generaties lang worden onze producten op ambachtelijke wijze geproduceerd.

Bekijk alle noten en vruchten

Tips nodig bij het bakken?

Ga je iets speciaals bakken met amandelspijs maar weet je niet hoe je dit het beste aan kunt pakken? Vraag ons dan gerust om advies. Omdat wij al sinds 1921 in de meelwereld werkzaam zijn, kun je erop vertrouwen dat wij alles weten over onze producten. Wij geven je graag bakadviezen en -tips, zodat je jezelf en je familie laat genieten van de allerlekkerste baksels. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op via 0411 67 45 13.


Zelfbroodbakken.nl