Categorieën

Broodmeel / Wit brood - Tarwebloem / Zelfrijzend bakmeel 1 kg

Zelfrijzend bakmeel 1 kg

zelfrijzend-bakmeel Zelfrijzend bakmeel 1 kg
zelfrijzend-bakmeel Zelfrijzend bakmeel 1 kg
Zelfrijzend bakmeel 1 kg
0 Review | Review toevoegen
Zelfrijzend bakmeel is tarwebloem met bakpoeder. Verder zit hier niks anders aan toegevoegd, een zuiver product zonder toevoegingen. Zeer geschikt voor het maken van koekjes, cakes, appeltaart, scones

Gewicht   

1,000 KG

Standaard levertijd

1 dag

€ 1,95 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Zelfrijzend bakmeel vérs van de molen

Je eigen brood maken met zelfrijzend bakmeel is niet alleen een geweldige manier om geld te besparen, het is ook een uitstekende manier om gezonder te eten. Tevens zijn alle ingrediënten gemakkelijk verkrijgbaar in bijna elke supermarkt. Het enige ingrediënt dat misschien een beetje moeilijk te vinden is, is het zelfrijzend bakmeel zelf. En daarvoor ben je hier aan het juiste adres! 

Wat is zelfrijzend bakmeel?

Zelfrijzend bakmeel is een meelsoort waar al bakpoeder in zit, dus je hoeft niets extra toe te voegen. Het is perfect voor het maken van pannenkoeken, koekjes,  cakes en meer! Het bakpoeder creëert de koolstofdioxide die het deeg laat rijzen. Veel recepten vragen om gewone bloem of bloem voor alle doeleinden, maar je kunt dit in plaats daarvan gemakkelijk vervangen door zelfrijzend bakmeel. Het enige verschil is dat als een recept een ingrediënt als (bakkers)zout of (basterd)suiker nodig heeft, je het recept goed volgt en niets overslaat. Als je zelfrijzend bakmeel gebruikt, zorg er dan voor dat het nog steeds gewoon of universeel is om de juiste smaak te garanderen.

Waar kun je zelfrijzend bakmeel voor gebruiken?

Zelfrijzend bakmeel is geweldig voor het maken van pannenkoeken, koekjes en taarten. Zie hier oonze taartmixen! Je kunt het ook gebruiken om pudding en (sprookjes)taarten te maken. En als je het een beetje wilt mixen, probeer dan wat cacaopoeder of gemalen koffiebonen toe te voegen om zelfrijzend bakmeel van chocolade of mokka te maken.

Wil je je keuken omtoveren naar een échte bakkerij om je eigen brood te bakken? Ook dan kun je daar zelfrijzend bakmeel in gebruiken. Volg het recept op de voet en blijf bij bloem voor alle doeleinden of gewoon meel in plaats van tarwebloem. Als het gaat om het kopen van zelfrijzend bakmeel, kijk er dan naar, want er zijn veel verschillende merken en prijzen beschikbaar.

LACTOSE EN PALMOLIE VRIJ

Ingredienten:
Tarwebloem, bakpoeder.

Voedingswaarde:
per 100 g - Energie: 1.410 kJ / 335 kcal - Vetten: 1,0 g - waarvan verzadigd: 0,1 g - Koolhydraten: 70,0 g - waarvan suikers: 1,0 g - Eiwitten: 10,5 g - Zout: 1,4 g.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Zelfbroodbakken.nl