Categorieën

Broodmeel / Koolhydraatarm meel / Woudkorn koolhydraat arm 1 kg

Woudkorn koolhydraat arm 1 kg

Woudkorn koolhydraat arm 1 kg Woudkorn koolhydraat arm 1 kg
Woudkorn koolhydraat arm 1 kg Woudkorn koolhydraat arm 1 kg
Woudkorn koolhydraat arm 1 kg
7 Reviews | Review toevoegen
Heeft op 100 gram brood : 13 gr aan Koolhydraten en 40 gr eiwit - Woudkorn koolhydraatarm is een mix met zout. Wel moet je hem nog even mengen met bloem of volkoren meel.

Gewicht   

1,000 KG

Standaard levertijd

1 dag

€ 8,50 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Woudkorn koolhydraat arm
Een donker meergranen- en zadenbrood armer aan koolhydraten.
Woudkorn koolhydraatarm is een mix met zout. Wel moet je hem nog even mengen met bloem of volkoren meel.
Dit meel is eiwitrijk en koolhydraatarm. De naam zegt het al WOUDKORN, een uitermate lekker broodje.

Heeft op 100 gram brood : 13 gr aan Koolhydraten en 40 gr eiwit


Recept:
325 gr woudkorn, 175gr bloem of volkoren, 375 gr water, 10 gr droge gist.
Let op: Voegt u bloem toe dan voegt u automatisch meer koolhydraten toe.

LACTOSE EN PALMOLIE VRIJ

Ingrediënten:
Tarwegluten, sojabloem, lijnzaad, sojagrits, tarwezemelen, zonnebloempitten, pompoenpitten, tarwezetmeel, bakkerszout, erwtenvezel, plantaardige olie (koolzaad),
suiker, ascorbinezuur (vitamine C), enzymen, roggemeel, speltzemelen.

Broodbakmachine programma: Basis (zit tussen de 2 en 4 uur).

Recept oven: Recept zoals hier boven vermeld. (gebruik gewoon koud kraanwater). Meng alles ongeveer voor 15 minuten tot een egaal bolletje deeg. Laat daarna het bolletje deeg 30 minuten rusten. Bestrooi je werkblad met een klein beetje bloem en leg hier op je bolletje deeg op. Bol het deeg op in de juiste vorm. (kneed het niet). Laat daarna je bol deeg ongeveer 1 uur tot 1,5 uur rijzen in je broodblik of bakplaat. Leg er een theedoek overheen. Verwarm je oven voor op 220 graden (let op alle ovens zijn anders dus dit zijn richtlijnen). Bak nu je deeg in de voorverwarmde oven voor 30 minuten. Daarna mag de temperatuur naar 180/190 graden en laat je brood dan nog staan voor ongeveer 15 minuten.

Voedingswaarde:
per 100 g - Energie: 1.741 kJ / 415 kcal - Vetten: 19,0 g - waarvan verzadigd: 2,6 g - Koolhydraten: 13,1 g - waarvan suikers: 4,2 g - Voedingsvezel: 15,9 g - Eiwitten: 40,5 g - Zout: 2,4 g.
 

Sorteren op:

Review toevoegen
Marjan - 17-02-2022 06:36

Heerlijk brood. Bak het in de broodbakmachine. Zoals Ger terecht opmerkt, dit mag wel als 2,5 kg verpakking.

Liesbeth - 12-02-2022 00:23

Zeer tevreden.
Alleen jammer dat er geen volledig recept op verpakking staat.
Qua rijzen en ovenstand..
🤭Ben een beginner..

Nancy - 07-05-2021 09:39

Lekker brood, behoorlijk zwaar en vast maar zeker een aanrader

John Roland - 10-07-2020 12:47

smaak is lekker, was beter dit ook in een 2,5 kilo verpakking te verkopen

Ger Coumans - 23-04-2019 10:52

ziet goed uit wel duur.

Jeannette - 29-10-2018 10:00

Heerlijk brood!

Lenny v.d. Linden - 16-09-2018 13:00

Heerlijk brood, smaak is goed. Ik bak het in m'n airfryer en dat gaat heel goed.

Zelfbroodbakken.nl