Categorieën

Broodmeel / Waldkorn brood / Woudkorn donker meergranen 2,5 kg

Woudkorn donker meergranen 2,5 kg

Woudkorn donker meergranen 2,5 kg Woudkorn donker meergranen 2,5 kg
Woudkorn donker meergranen 2,5 kg Woudkorn donker meergranen 2,5 kg
Woudkorn donker meergranen 2,5 kg
7 Reviews | Review toevoegen
Donker meergranen brood met lijnzaad, gerstvlokken en zonnebloempitten

Gewicht   

2,500 KG

Standaard levertijd

1 dag

€ 13,95 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Woudkorn donker meergranen

Donker meergranen brood met lijnzaad, gerstvlokken en zonnebloempitten.

Recept:
125gr woudkornmix, 375gr volkoren of bloem, 300gr water, 10gr droge gist.

LACTOSE EN PALMOLIE VRIJ

Ingredienten:
Gerstemoutmeel, sojagrits, tarwegluten, zonnebloempitten, gerst, havervlokken, lijnzaad, bakkerszout, volkorenroggemeel, roggedesem (gedroogd), wijnsteenzuur, plantaardige olie (koolzaad), ascorbinezuur, enzymen, gerstemoutextract.

Werkwijze:
Broodbakmachine programma: Basis (zit tussen de 2 en 4 uur).
Recept oven: Recept zoals hier boven vermeld. (gebruik gewoon koud kraanwater). Meng alles ongeveer voor 15 minuten tot een egaal bolletje deeg. Laat daarna het bolletje deeg 30 minuten rusten. Bestrooi je werkblad met een klein beetje bloem en leg hier op je bolletje deeg op. Bol het deeg op in de juiste vorm. (kneed het niet). Laat daarna je bol deeg ongeveer 1 uur tot 1,5 uur rijzen in je broodblik of bakplaat. Leg er een theedoek overheen. Verwarm je oven voor op 220 graden (let op alle ovens zijn anders dus dit zijn richtlijnen). Bak nu je deeg in de voorverwarmde oven voor 30 minuten. Daarna mag de temperatuur naar 180/190 graden en laat je brood dan nog staan voor ongeveer 15 minuten.

Voedingswaarde:
per 100 g - Energie: 1.670 kJ / 398 kcal - Vetten: 16,2 g - waarvan verzadigd: 3,4 g - Koolhydraten: 30,5 g - waarvan suikers: 3,1 g - Voedingsvezel: 12,3 g - Eiwitten: 26,7 g - Zout: 6,3 g.

Sorteren op:

Review toevoegen
Jos - 09-06-2023 09:26

Voor het eerst besteld en wat een lekker brood wij hielpen al van Waldkorn brood maar deze is tot nu toe de lekkerste

Anna - 09-03-2022 22:20

Een van onze favorieten.

Gerbrand - 08-12-2020 21:05

We blijven dit een lekker brood qua smaak vinden en mengen het met grof volkoren wat een lekker stevig brood geeft maar toch luchtig is.

Gerbrand - 17-06-2020 10:02

Heerlijk brood, het heeft net weer even een andere smaak als basis waldkorn, dus lekker afwisselen.

Nicole van den Herik - 25-05-2020 10:29

Super lekker en mals brood

Els. - 24-02-2020 13:17

goed van smaak kan in de broodmachine.

Ad Roelands - 10-02-2019 16:32

Heerlijk !!

Zelfbroodbakken.nl