īŒ”

Categorieën

Vlaaideeg 1 kg

Vlaaideeg 1 kg
Vlaaideeg 1 kg
0 Review | Review toevoegen
De vlaai blijft met deze mix extra lang vers. Op basis van bakpoeder. Geen narijskast nodig, direct bakken.

Gewicht   

1,000 KG

Standaard levertijd

1 dag

ā‚¬Ā 8,50 *
ā‚¬Ā 4,50 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Vlaaideeg op basis van bakpoeder

De vlaai blijft met deze mix extra lang vers. Op basis van bakpoeder. Geen narijskast nodig, direct bakken.

Recept:
1000gr universeel bloem, 200gr vlaaideeg, 30-40gr gist (voor smaak), 160-200gr boter, 450-500gr water.

Werkwijze:
Meng alle ingredienten tot een deeg. Ongeveer in 10 minuten. Deegtemperatuur: 24 graden. Deeg verdelen/opbollen en 15 minuten laten rusten.

Vlaaiendeeg verwerken. Uitroldikte: 2 tot 2.4 mm.

Zonder narijs: 10 minuten laten rusten en daarna afbakken.
Met narijs: +/- 30 minuten laten rusten op 27 graden en vervolgens afbakken.

Bakken:
190-210 graden gedurende 30 minuten.

Ingrediënten:
Suiker, tarwebloem, natriumbicarbonaat, zout, lactose, tarwegluten, zoete weipoeder, verdikkingsmiddel, dextrose, gedroogde glucosestroop, palm olie, enzym, ascorbinezuur, moutbloem, melkeiwit.

Voedingswaarde:
per 100 g - Energie: 1.366 kJ / 323 kcal - Vetten: 4,8 g - waarvan verzadigd: 3,5 g - Koolhydraten: 62,0 g - waarvan suikers: 47,0 g - Voedingsvezel: 1,0 - Eiwitten: 6,2 g - Zout: 14,0 g.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Zelfbroodbakken.nl

ā—Tijdelijk aangepaste openingstijden tijdens de feestdagenā—

Tijdens de feestdagen zijn wij extra open in Boxtel.  Zie hieronder de feestdagen openingstijden.


Openingstijden winkel BOXTEL:

Zondag 22 december - 12:00 tot 16:00 uur
Maandag 23 december - 09:00 tot 17:00 uur
Dinsdag 24 december - 09:00 tot 16:00 uur

1 ste en 2 de kerstdag - Gesloten

Dinsdag 31 december - 09:00 tot 16:00 uur