Categorieën

Broodmeel / Wit brood - Tarwebloem / T65 label rouge 1 kg

T65 label rouge 1 kg

T65 label rouge 1 kg
T65 label rouge 1 kg
0 Review | Review toevoegen
Traditioneel Franse tarwebloem type 65. Het is gemaakt van 100% Franse tarwe. Deze bloem is afkomstig van de minoterie girardeau molen in Frankrijk. CRC gecertificeerd, verkregen uit duurzame landbouw

Gewicht   

1,000 KG

Standaard levertijd

1 dag

€ 2,50 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

T65 label rouge | Farine de ble | Emilie 

Traditioneel Franse tarwebloem type 65. Het is gemaakt van 100% Franse tarwe.
Deze bloem is afkomstig van de minoterie girardeau molen in Frankrijk. CRC gecertificeerd, verkregen uit duurzame landbouw.


LACTOSE EN PALMOLIE VRIJ

Recept:
500gr labelrouge, 275-300gr water, 10gr droge gist, 7,5gr bakkerszout.

Recept traditioneel frans brood voor in de oven:
Recept zoals hier boven vermeld. (gebruik gewoon koud kraanwater). Meng alles ongeveer voor 15 minuten tot een egaal bolletje deeg. Laat daarna het bolletje deeg 30 minuten rusten. Bestrooi je werkblad met een klein beetje bloem en leg hier op je bolletje deeg op. Bol het deeg op in de juiste vorm. (kneed het niet). Laat daarna je bol deeg ongeveer 1 uur tot 1,5 uur rijzen in je broodblik of bakplaat. Leg er een theedoek overheen.

Verwarm je oven voor op 220 graden (let op alle ovens zijn anders dus dit zijn richtlijnen). Bak nu je deeg in de voorverwarmde oven voor 30 minuten.
Daarna mag de temperatuur naar 180/190 graden en laat je brood dan nog staan voor ongeveer 15 minuten.

Ingredienten:
T65 tarwebloem (CRC), tarwegluten, gemout tarwemeel.

Voedingswaarde:
per 100 g - Energie: 1.498 kJ / 354 kcal - Vetten: 1,1 g - waarvan verzadigd: 0,2 g - Koolhydraten: 73,0 g - waarvan suikers: 1,5 g - Voedingsvezel: 3,6 g - Eiwitten: 11,0 g - Zout: 0,0 g.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Zelfbroodbakken.nl