Categorieën

Super volkoren 1 kg
4 Reviews | Review toevoegen

Super volkoren luchtig brood

Gewicht   

1,000 KG

Standaard levertijd

1 dag

€ 2,20 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Super volkoren (luchtig brood)

Recept: 500 gram meel, 300 cc water, 1 el suiker, 10 gram droge gist,
2 tl zout, klontje boter of olie.

Ingrediënten: tarwebloem, tarwezemelen, tarwegluten, gerstemout.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Dirk Kroon - 25-10-2020 09:47

Fijne smaak, goede structuur.

Ivonne Hendrikx - 24-09-2020 09:54

Wat heb ik met dit meel een fantastisch en lekker brood kunnen bakken. Het is alsof ik terug ga naar mijn jeugdjaren. Een krokante korst, ook nog de tweede dag, lekker luchtig en zacht, niet droog. En helemaal goed gaar; het veert terug als ik mijn vinger erin druk.
Het smaakt echt heel lekker.

Sandra van Spelde - 18-07-2020 12:39

Hij doet zijn naam eer aan. Het brood was inderdaad super. Goed gerezen en super luchtig. De volgende dag was het brood nog steeds lekker zacht. Echt een aanrader. Binnenkort even een voorraad aanleggen. Zodat ik weer lekker elke dag brood kan bakken.
Misschien als tip: op de website niet alleen het recept tonen. Maar vooral ook hoelang rijzen en afbakken. Als deze info gecombineerd wordt is het helemaal af. Zeker voor de beginnende broodbakkers.

Theo Beerenfenger sr - 28-03-2020 23:21

Voor het eerst besteld, ondanks dat het corona-crisis is, binnen 4 werkdagen bezorgd, maar het meel was fantastisch. Zeer verrast van de kwaliteit! Vers en kwalitatief zeer goed. Top product. Het brood smaakt heerlijk! Fijn dat op elke verpakking ook een precies recept gedrukt staat. Elk meel heeft immer een specifieke behandeling nodig en dit houd de kwaliteit hoog. Dank!

Zelfbroodbakken.nl
Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.