Categorieën

Soesjes mix 500 gram

Soesjes mix 500 gram Soesjes mix 500 gram
Soesjes mix 500 gram Soesjes mix 500 gram
Soesjes mix 500 gram
0 Review | Review toevoegen
Maak nu gemakkelijk je eigen slagroom soesjes met onze soesjes mix. Kant en klaar alleen nog water toevoegen. Je kan ze ook vullen met onze bavarois poeders. Zie meer info voor recept.

Gewicht   

0,500 KG

Standaard levertijd

1 dag

€ 5,95 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Soesjes mix

Maak nu gemakkelijk je eigen slagroom soesjes met onze soesjes mix.
Kant en klaar alleen nog water toevoegen. Je kan ze ook vullen met onze bavarois poeders.

Zie hieronder het recept voor overheerlijke moederdag soezen!!!!


Recept:
400 gram soezenmix, 665 gram water (45 graden).

GLUTEN, TARWE EN SOJA VRIJ

Werkwijze:
Je kunt het basis recept (zoals hierboven vermeld) aanhouden voor kleine slagroom soesjes, na het afkoelen vul je ze aan de onderkant met slagroom

Bakken:
Verwarm je oven voor op 225 graden.
Meng alles voor 6 minuten op de hoogste versnelling. Doe daarna je beslag in een spuitzak. Bedek nu je bakplaat met bakpapier of vet je bakplaat in. Spuit hier kleine ronde soesjes van
Baktijd: 25 minuten. (houd dit in de gaten want iedere oven is anders)

Werkwijze moederdag soes:  Met dit recept maak je 20 moederdag soezen
Verwarm je oven voor op 225 graden. Meng alles voor 6 minuten op de hoogste versnelling. Doe daarna je beslag in een spuitzak. Bedek nu je bakplaat met bakpapier of vet je bakplaat in.
Spuit nu een hartvorm van ca. 16cm diameter. Baktijd: 25 minuten. Begin nu aan de vulling.

Recept aardbeien bavarois vulling:
200gr bavarois aardbeien, 200gr lauw water, 1000gr ongezoete opgeklopte slagroom.

Werkwijze aardbeien bavarois vulling:
Begin met de slagroom lobbig te kloppen. Daarna meng je de aardbeien bavarois en water tot een mooi glad beslag. Daarna spatel je rustig de slagroom door je bavarois mengsel.
Doe daarna alles in een spuitzak en wacht je tot dat je soes klaar is. Even laten afkoelen en daarna doorsnijden. Nu vul je het soes hart met je bavarois mengsel. Maak hier kleine bolletjes van langs elkaar.
Daarna afwerken met stukjes aardbeien. Nu de bovenkant van je soes hart erop leggen en klaar is je moederdag soes. Even bestrooien met poedersuiker.

Geen zin in aardbeien bavarois? Kies dan gewoon voor een andere smaak.

Ingrediënten:
Maiszetmeel, plantaardige olie (palm), eipoeder, glucosestroop, natriumbicarbonaat, melkeiwit, emulgator, zout.

Voedingswaarde:
per 100 g - Energie: 2.250 kJ / 535 kcal - Vetten: 33,5 g - waarvan verzadigd: 15,9 g - Koolhydraten: 48,7 g - waarvan suikers: 1,3 g - Voedingsvezel: 0,0 g - Eiwitten: 9,8 g - Zout: 1,2 g.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Zelfbroodbakken.nl