Categorieën

Panoplus nacho 500 gram

Panoplus nacho 500 gram Panoplus nacho 500 gram Panoplus nacho 500 gram Panoplus nacho 500 gram
Panoplus nacho 500 gram Panoplus nacho 500 gram Panoplus nacho 500 gram Panoplus nacho 500 gram
Panoplus nacho 500 gram
1 Review | Review toevoegen
Een lekker borrel broodje op basis van kaas. Recepten voor kaas-uienbroodje en cheese & doritos chips broodje.

Gewicht   

0,500 KG

Standaard levertijd

1 dag

€ 6,95 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Panoplus nacho

Met deze overheerlijke mix kun je heel veel verschillende kaas snacks maken.
 
 

 

RECEPT CHEESE & CHIPS

7.50 g   bloem  
2.50 g   Panoplus Nacho  
15 g   bakkerszout  
40 g   gist  
5.20 g   water  
30 g   Broodverbeteraar

VULLING

1.20 g   rode paprika  
80 g   parmezaanse kaas (geraspt)  
1.65 g   mozzarella kaas (blokjes)

Afwerking

1.35 g   geraspte kaas (30 g per stuk)  
70 g   doritos chips (15 g per stuk)
 

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 1000 gram.
Vormen als brood.
Deegrijs 30 minuten.
Uitrollen tot een dikte van 5 mm.
De boven en onderkant van de plak instrijken met olijfolie en bestrooien met parmezaanse kaas.
Steek met een grote krabber blokjes van 2 x 2 cm.
Meng de blokjes met de rode paprika en mozzarella.
Vul de tulbandvorm met 430 gram.
Narijs 50 minuten.

Bestrooien met geraspte kaas vermengd met de doritos chips.

Oventemperatuur 240°C aflopend naar 220°C
Baktijd 23 minuten.


RECEPT KAAS-UIEN BROODJE

7.50 g   bloem  
2.50 g   Panoplus Nacho  
15 g   bakkerszout  
40 g   gist  
5.20 g   water  
30 g   Broodverbeteraar
 

Vulling

2.30 g   uien  
2.30 g   geraspte kaas
 

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Voor een goede vochtopname wat langer in de 1e versnelling kneden.
Deegtemperatuur 26°C.

Direct 1000 gram afwegen.
Bolrijs 20 minuten.
Verdelen en opbollen.
Op met papier beklede platen leggen.
Na 20 minuten narijs met bijvoorbeeld een kunststof jeu de boule-bal in het midden een kuiltje rollen en vullen met ui en geraspte kaas.
Narijs 40 minuten.

Oventemperatuur 240°C.
Baktijd 20 minuten.




Ingrediënten:
  • TARWEbloem
  • smeltkaaspoeder (MELKeiwit, MELKvet, lactose [MELK], smeltzout E339, weipoeder [MELK], zout, water, zuursel, stremsel)
  • geëxtrudeerde maïsgries
  • TARWEgluten
  • tomatenpoeder
  • extract (wortel)
  • emulgator E471
  • meelverbeteraar E300
  • enzym [TARWE]
 

Voedingswaarde/Analyse

Energetische waarde 1664 Kj per 100 gram
Kcal 398 kcal per 100 gram
Vet 12,4 g/100g
waarvan verzadigd 7,2 g/100g
waarvan enkelvoudig onver 2,7 g/100g
waarvan meervoudig onverz 2,4 g/100g
Koolhydraten 46,7 g/100g
waarvan suikers 4,1 g/100g
Voedingsvezel 1,5 g/100g
Eiwitten 27,4 g/100g
Mineralen 2,3 g/100g
waarvan natrium 440,0 mg/100g
Zout (natrium x 2,5) 1,1 g/100g
Vocht 9,7 g/100g

Sorteren op:

Review toevoegen
Elise - 13-03-2022 17:17

Erg lekker. Heel verrassend.

Zelfbroodbakken.nl