Categorieën

La Leggera 1 kg
2 Reviews | Review toevoegen

Speciale bloem voor pizza en focaccia.

Gewicht   

1,000 KG

Standaard levertijd

1 dag

€ 2,95 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
La Leggera
Speciale bloem voor pizza en focaccia.

Recept: 500 gram mix, 275 cc water, 10 gram droge gist,
10 gram zout, 25 gram olijfolie.

Werkwijze: 
10 minuten kneden en daarna 30 minuten laten rusten onder een theedoek. 
Bol deeg verdelen in 2 stukken, en plat maken, evt inpoederen met pizzameel.
Gebruik dan de deegroller om het uit te rollen. Doe nu de tomatensaus de kaas en de rest van de ingrediënten op de pizza.

Bakken:
10 tot 15 minuten bij 250 graden.

Tip: Strooi i.p.v. bloem, durum meel op je werkbank/aanrecht.
Tip 2: Maak het deeg een dag van te voren klaar en leg het dan afgedekt in een schaal in de koelkast.

Farina di grano tenera, del latte, zucchen, lecitina di
girasole a struttura, acido L-ascorbico.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

ZELFBROODBAKKEN - 05-08-2021 10:08

Hallo Imke,

Hieronder de werkwijze van dit mee.

Werkwijze:
10 minuten kneden en daarna 30 minuten laten rusten onder een theedoek.
Bol deeg verdelen in 2 stukken, en plat maken, evt inpoederen met pizzameel.
Gebruik dan de deegroller om het uit te rollen. Doe nu de tomatensaus de kaas en de rest van de ingrediënten op de pizza.

Bakken:
10 tot 15 minuten bij 250 graden.

Tip: Strooi i.p.v. bloem, durum meel op je werkbank/aanrecht.
Tip 2: Maak het deeg een dag van te voren klaar en leg het dan afgedekt in een schaal in de koelkast.

Imke - 30-07-2021 14:46

Hoe maak je dit? Hoe lang moet je het laten rijzen enz.?

Zelfbroodbakken.nl
Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.