Categorieën

Feestdagen / SEIZOENPRODUCT - Kerststol 1 kg

SEIZOENPRODUCT - Kerststol 1 kg

SEIZOENPRODUCT - Kerststol 1 kg SEIZOENPRODUCT - Kerststol 1 kg
SEIZOENPRODUCT - Kerststol 1 kg SEIZOENPRODUCT - Kerststol 1 kg
SEIZOENPRODUCT - Kerststol 1 kg
3 Reviews | Review toevoegen
Luxe kerststol om zelf te maken. Ambachtelijk en super lekker.

Gewicht   

1,000 KG

Standaard levertijd

1 dag

€ 7,95 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Luxe kerst stol met rozijnen, stollenmix en amandelspijs.
Nu heel gemakkelijk zelf te maken.
(werkwijze toegevoegd in de verpakking)

Recept: 
325 gram meel, 160 cc water, zakje gist, 350 gram rozijnen/stollenmix, 150 gram amandelspijs.

Ingrediënten stollen meel: Tarwebloem, dextrose, tarwegluten, weipoeder, boterpoeder, emulgator (E471, E482, E472e, E322 (zonnebloem)), tarwebloem (voorverstijfseld), plantaardige olie(raapzaad), gedroogde glucosestroop(mais), tarwe moutmeel, aroma(vanille), kurkuma extract, enzymen(tarwe), meelverbeteraar(E300, E290).

Ingrediënten rozijnen/stollen mix: Rozijnen, abrikozenstukjes, dadelstukjes, papajastukjes, ananasstukjes, appelstukjes, cashew, hazelnoot, walnoot, amandelen.

Ingrediënten amandelspijs: Suiker, amandelen, water, verdikkingsmiddel (E415), natuurlijk citroenaroma.

Werkwijze:

Kneden (ca. 10 minuten). Daarna de vruchten inmengen.
Deegtemperatuur 26°-27°C (na doormengen vulling)
Rijsschema Grote stollen: 850 g deeg + 150 g amandelspijs
Bolrijs 15 min

Korte puntjes van maken.
Puntrijs 15 min
Narijs 35 min / 30° C
Bakken Grote stollen: 35 min / 210 °C
Decoratie Bestrijk met gesmolten roomboter.
Als de boter is gestold: bestrooien met poedersuiker (bloemsuiker).

Sorteren op:

Review toevoegen
Bep - 26-12-2021 22:58

Heerlijk alleen niet zo hoog gerezen en de krenten aan de buitenkant waren verbrand

Jeroen - 29-12-2020 21:01

duur voor wat het was

WBo - 28-12-2020 17:35

Top

Zelfbroodbakken.nl