Categorieën

Meel voor oa. Cake, banket, taart, muffin. / Chocolade glazuur / UIT ASSORTIMENT - Chocolade glazuur melk wit 250 gram

UIT ASSORTIMENT - Chocolade glazuur melk wit 250 gram

UIT ASSORTIMENT - Chocolade glazuur melk wit 250 gram
UIT ASSORTIMENT - Chocolade glazuur melk wit 250 gram
0 Review | Review toevoegen
Chocolade glazuur kant en klaar. Alleen nog maar au bain-marie smelten daarna meteen gebruiken. Van onze chocolade glazuur maak je een dikke knapperige chocolade laag op al je banket producten.

Gewicht   

0,250 KG

€ 3,50 *
Prijs per stuk
 

CHOCOLADE GLAZUUR MELK WIT | COATING | KANT EN KLAAR

Chocolade glazuur kant en klaar. Alleen nog maar au bain-marie smelten daarna meteen gebruiken.
Van onze chocolade glazuur maak je een dikke knapperige chocolade laag op al je banket producten.
Denk hierbij aan een drip taart, koekjes, muffins, cake op dip je wafels in een van onze chocolade glazuur soorten.
Erg lekker en gemakkelijk te gebruiken.


Werkwijze:
Au bain-marie smelten, naar een temperatuur van ca. 50°C. Afhankelijk van de gewenste laagdikte verwerken bij een temperatuur van 25- 35°C. Product na coveren/decoreren koelen.
Voordurend roeren.

GLUTEN, TARWE EN NOTEN VRIJ

Ingrediënten:
Geheel geharde plantaardig vet (kokos), LACTOSE, Suiker, Cacaopoeder, MELKPOEDER, E322 LECITHINE, vanilline.

Voedingswaarde: 
per 100 g - Energie: 2.522 kJ / 600 kcal - Vetten: 42,0 g - waarvan verzadigd: 38,6 g - Koolhydraten: 56,0 g - waarvan suikers: 56,0 g - Eiwitten: 0,7 g - Zout: 0,0 g.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Zelfbroodbakken.nl

❗ Tijdelijk aangepaste openingstijden tijdens Carnaval ❗

Openingstijden webshop en winkel Boxtel
 

Zaterdag 1 maart - 09:00 tot 14:00 uur 
Maandag 3 maart - Gesloten
Dinsdag 4 maart   - Gesloten
Woensdag 5 maart - 09:00 tot 17:00 uur

LET OP WIJ VERZENDEN PAS WOENSDAG DE WEBSHOP BESTELLINGEN VAN HET WEEKEND


Openingstijden winkel Eindhoven

Zaterdag 1 maart - 10:00 tot 14:00 uur 
Maandag 3 maart - Gesloten
Dinsdag 4 maart   - Gesloten
Woensdag 5 maart - 10:00 tot 17:00 uur