Categorieën

Bolino 1 kg
4 Reviews | Review toevoegen

Speciaal voor worstenbroodjes

Gewicht   

1,000 KG

Standaard levertijd

1 dag

€ 5,50 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Bolino
Speciaal voor worstenbroodjes.

Recept: 250 gram mix, 250 gram bloem, 20 gram boter, 15 gram zout,
11 gram droge gist en ongeveer 250 cc water.

Werkwijze: 
Kneed alle ingrediënten voor ongeveer 10 a 15 minuten.
Laat het deeg 30 minuten rusten onder een doek.
Maak er bolletjes van +/- 90 gram van, laat het daarna 1 uur rusten op kamertemperatuur.
Rol de bolletjes uit of sla ze plat, leg dan het gehakt van +/- 90 gram op het deeg.
Daarna ga je het deeg dicht vouwen als een vloeitje.
Strijk daarna de worstenbroodjes in met ei.

Bakken:
Verwarm de oven voor op 180 graden en bak ze af voor ongeveer 7 a 8 minuten.
(let goed op de eerste keer bakken want binnen een halve minuut kunnen ze al aangebakken zijn,
dit ligt ook aan de oven)

Ingrediënten: Tarwebloem, palmolie, suiker, glucosestroop, eigeelpoeder,
kwarkpoeder, tarwemout, dextrose, specerijen, tarwegluten.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Visser - 24-02-2021 15:39

Super mooie worstenbroodjes mee gebakken.

Jeanne - 04-02-2021 13:53

Super meel voor worstenbroodjes

Jeanne - 09-12-2020 10:36

Super meel heb nog nooit zoon lekkere worstenbroodjes gebakken super voor herhaling vatbaar

Ellen - 06-04-2020 19:47

Erg lekker deeg voor worstenbroodjes!

Zelfbroodbakken.nl
Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.