Categorieën

Broodmeel / Biologisch brood / BIO Honing spelt 1 kg

BIO Honing spelt 1 kg

BIO Honing spelt 1 kg BIO Honing spelt 1 kg
BIO Honing spelt 1 kg BIO Honing spelt 1 kg
BIO Honing spelt 1 kg
0 Reviews | Review toevoegen
Biologische Honing spelt brood. Op basis van spelt. Heerlijk mals broodje met een licht zoetige honingsmaak, afgerond met speltvlokken, sesamzaad en zonnebloempitten.

Gewicht   

1,000 KG

Standaard levertijd

1 dag

€ 7,95 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Bio Honing spelt
Biologische Honing spelt brood. Op basis van spelt. Heerlijk mals broodje met een licht zoetige honingsmaak, afgerond met speltvlokken, sesamzaad en zonnebloempitten. 
Spelt is een bijzonder graan dat door zijn natuurlijke bescherming weinig schadelijke invloeden van buitenaf kent, zoals bijvoorbeeld milieuvervuiling.
Speltgraan is een zuiver graan dat belangrijke voedingstoffen bevat waaronder hoogwaardige eiwitten, koolhydraten en vetten.
Bio Honing Spelt bevat echte honing. Honing is een natuurlijke zoetstof gemaakt door honingbijen die nectar verzamelen.
 
Recept: 500gr mix, 280cc water,  8gr gist, 8gr bakkerszout.

Ingrediënten: SPELTbloem (BIO), SPELTmeel (BIO), SPELTvlokken (BIO), GERSTEmoutbloem (BIO), SESAMzaad (BIO), Zonnebloempitten (BIO), SOJAgrutten (BIO), TARWEgluten (BIO), ROGGEzuurdesem gedroogd (BIO), Honingpoeder (maltodextrine, honing) (BIO), Cacaopoeder (BIO), Meelverbeteraar (E300), Enzym.
 

Voedingswaarde


Zout (gram) 0.01
Energie (kcal) 375.0
Koolhydraten totaal (gram) 61.0
Vet totaal (gram) 7.0
voedingsvezel (gram) 5.0
 
Energie (kJ) 1582.0
Eiwit totaal (gram) 16.0
waarvan suikers (gram) 0.0
waarvan verzadigd vet (gram) 1.0

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Hoe bak je een brood in de oven
HOE BAK JE BROOD IN DE OVEN Ga je voor de eerste keer brood bakken? Maar je weet niet precies hoe je dat moet doen. Volg dan de volgende stappen, naar een heerlijk vers broodje uit eigen oven... Wat doe je nou als eerste? We beginnen met het meel, weeg het goed af. Voeg daarna alle andere ingrediënten toe en als laatste het water. (gebruik gewoon koud kraan water) TIP: Houd de gist en het zout gescheiden van elkaar! Het zout breekt namelijk de gist af, waardoor je brood niet meer rijst. Nu zijn we klaar om alles te gaan mengen!! Meng alles ongeveer voor 15 minuten tot een mooi egaal bolletje deeg. Laat daarna het bolletje deeg 30 minuten rusten. Bestrooi je bakplaat of werkblad met een klein beetje bloem en leg hier je bolletje deeg op. Bol het deeg op in de juiste vorm. Kneed het NIET. Laat daarna je bolletje deeg ongeveer 1 uur tot 1,5 uur rijzen in je broodblik of bakplaat. Leg er een theedoek overheen. Eindelijk tijd om je brood te gaan bakken!!!! Verwarm je oven voor op 220 graden. Let op alle ovens zijn anders dus dit zijn richtlijnen. Houd het de eerste keer even in de gaten. Bak nu je deeg in de voorverwarmde oven voor 30 minuten. Daarna mag de temperatuur naar 180/190 graden en laat je broodje dan nog staan voor ongeveer 15 minuten.
Zelfbroodbakken.nl
Wij gebruiken cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies