Categorieën

Starters bak- en cadeaupakketten / Barbecue broodpakket 3,5 kg

Barbecue broodpakket 3,5 kg

Barbecue broodpakket 3,5 kg
Barbecue broodpakket 3,5 kg
0 Review | Review toevoegen
AANBIEDING - 2 heerlijke zomerse barbecue broodjes.

Gewicht   

4,000 KG

Standaard levertijd

1 dag

€ 10,00 *
Aantal: 
Bestellen
 

Barbecue broodpakket
2,5 kg pompadour en 1 kg milano mix compleet


Nu speciaal voor onze online klanten een barbecue brood pakket met 2 heerlijke broodjes.

Milano brood compleet (hartig italiaans kruiden broodje) 1 kg
Recept: 500gr milanomeel, 300gr water, 7gr droge gist.
Ingredienten: Tarwebloem, gedroogde paprika, gedroogde uien, dextrose, gedroogd tarwedesem, tomatenpoeder, kruiden, gehard plantaardig vet (palm), tarwemoutmeel, specerijen, ascorbinezuur, enzymen.
Voedingswaarde: per 100 g - Energie: 1.473 kJ / 351 kcal - Vetten: 2,1 g - waarvan verzadigd: 0,8 g - Koolhydraten: 67,4 g - waarvan suikers: 6,8 g - Voedingsvezel: 4,7 g - Eiwitten: 12,4 g - Zout: 3,0 g.
LACTOSE VRIJ

Pompadour (lekker mals en smakelijk bruin zaden en pitten brood)
Recept: 500gr pompadour, 290gr water, 10gr droge gist, 7,5gr bakkerszout.
Ingredienten: Tarwebloem, zonnebloempitten, tarwegluten, pompoenpitten, maisgries, tarwezemelen, dextrose, caramelsuiker, tarwevezel, plantaardige olie (koolzaad), vlozaad, gerstemout, tarwekiemen, enzymen, ascorbinezuur (vitamine C).
Voedingswaarde: per 100 g - Energie: 1.922 kJ / 458 kcal - Vetten: 24,0 g - waarvan verzadigd: 3,1 g - Koolhydraten: 28,6 g - waarvan suikers: 6,0 g - Voedingsvezel: 12,4 g - Eiwitten: 26,4 g - Zout: 0,4 g.
LACTOSE EN PALMOLIE VRIJ

Werkwijze: 

Broodbakmachine programma: Basis (zit tussen de 2 en 4 uur).

Recept oven: Recept zoals op de verpakking vermeld. (gebruik gewoon koud kraanwater). Meng alles ongeveer voor 15 minuten tot een egaal bolletje deeg (met de hand). Laat daarna het bolletje deeg 30 minuten rusten. Bestrooi je werkblad met een klein beetje bloem en leg hier op je bolletje deeg op. Bol het deeg op in de juiste vorm. (kneed het niet). Laat daarna je bol deeg ongeveer 1 uur tot 1,5 uur rijzen in je broodblik of bakplaat. Leg er een theedoek overheen. Verwarm je oven voor op 220 graden (let op alle ovens zijn anders dus dit zijn richtlijnen). Bak nu je deeg in de voorverwarmde oven voor 30 minuten. Daarna mag de temperatuur naar 180/190 graden en laat je brood dan nog staan voor ongeveer 15 minuten.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Zelfbroodbakken.nl