Categorieën

Bakingrediënten

Bakingrediënten

Bakingrediënten voor de thuisbakkers!

Iedere thuischef die lekker wilt gaan bakken heeft een aantal basis bakingrediënten nodig. Denk bijvoorbeeld aan de nodige rijsmiddelen, échte bakkerszout, de verschillende soorten suikers, heerlijke kruiden en niet te vergeten: chocolade! Er is namelijk niemand die thuis een gebakje maakt zónder chocolade toch? Op Zelfbroodbakken.nl begrijpen wij de ambacht achter het bakken van de lekkerste broden, koekjes en cakejes en delen graag onze lekkerste bakingrediënten met jou. Kijk gerust door onze webshop en kies de lekkerste toevoegingen uit naar smaak!


Weergave:


Bezig met laden...

Glucosestroop 500 gram

€ 3,50 * p/stuk

Kokosolie 450 gram

€ 4,95 * p/stuk

Roomboter 250 gram

€ 3,25 * p/stuk

Smaak sensaties én kruiden

Als thuisbakker is het van grote noodzaak dat jouw keuken voorzien is van de lekkerste bakingrediënten. Als je nog niet bekend bent met het toevoegen van kruiden op je thuiscreaties, dan hebben wij dé tip voor je: voeg kruiden toe aan je creaties! Laat je smaakpapillen kennis maken met onze verschillende anijs-, kaneel- en koekkruiden. Wij beloven je dat je nóóit meer een gebakje zonder onze kruiden zult bakken! Aangezien wij zelf gespecialiseerd zijn in meel én bloem, maar ook in tarwebloem en volkorenmeel producten, hebben we een mede ambacht liefhebber als compagnon voor de kruiden. Wij werken samen met het merk: Polak. Polak is een autoritaire speler in de wereld van kruiden en specerijen, en bestaat al sinds 1854! Bij Zelfbroodbakken.nl staan we garant voor kwaliteit en dat proef je!

En heb je al nagedacht over het toevoegen van onze bastardsuiker of Bio riet suiker? Doen! Wanneer je bruine bastardsuiker namelijk toevoegt aan je bakingrediënten schappen thuis, dan ben je pas écht goed voorbereid. De bastardsuiker zorgt er namelijk voor een hoger vochtgehalte wat betekent dat je creatie minder snel zal uitdrogen. 

Liever te werk met baxmixen van Zelfbroodbakken.nl?

Niet iedereen is net zo fanatiek in het thuisbakken en dat begrijpen we. Mocht dit je aanspreken dan hebben wij ook wat leuks voor jou! We hebben namelijk de lekkerste bakmixen samengesteld zodat je een complete mix krijgt waar de lekkerste koekjes en cakejes van gebakken worden. Neem bijvoorbeeld onze “Koekjes mix chocolade”. Je bakt, zonder bakingrediënten in huis te hebben, binnen no-time de lekkerste Amerikaanse chocolade koekjes. Gaat je voorkeur toch uit naar een brownie? Maak dan kennis met onze “Chewy Brownie mix” en geniet binnen één uur van de lekkerste spekkige brownies! 

Ook vind je in onze webshop nog leuke extra’s zoals decoreersneeuw en onze Smoobees Blueberry. Heb jij een heerlijke cake gebakken maar mist het nog de ‘finishing touch’? Dan zijn onze Smoobees Blueberry’s perfect om je creatie compleet te maken! Ook voor het bakken van broden ben je bij ons aan het juiste adres. Zie hier namelijk de verkrijgbare én complete bakpakktten!

Bakingrediënten kopen via onze shop

Wil jij thuis aan de slag met het creëren van de lekkerste gebakjes, broden of koekjes? Dan raden wij je zonder twijfel aan om eens door onze shop te klikken om informatie op te doen. Bij ieder product hebben we een omschrijving staat waar je de nodige kennis kunt inzien. Wil je ons toch liever telefonisch wat vragen stellen? Dan kun je ons bereiken op: 0411 67 45 13. Liever onze winkel van binnen zien? Dan nodigen wij je graag uit om eens langs te komen!


Zelfbroodbakken.nl