Categorieën

Grootverpakking / Ambachtsmolen / Half patent ambachtsmolen 25 kg

Half patent ambachtsmolen 25 kg

Half patent ambachtsmolen 25 kg
Half patent ambachtsmolen 25 kg
1 Review | Review toevoegen
(bloem universeel) 12,6% eiwit

Gewicht   

25,000 KG

Standaard levertijd

1 dag

€ 28,50 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Half patent (12,6% eiwit)


Recept:
500gr bloem, 300gr water, 15gr suiker, 8gr droge gist, 7,5gr bakkerszout, klein klontje boter.

LACTOSE EN PALMOLIE VRIJ

Ingrediënten:
Tarwebloem, ascorbinezuur (vitamine C), enzym.

Werkwijze:
Broodbakmachine programma: Basis (zit tussen de 2 en 4 uur). Houd de gist en zout gescheiden van elkaar.
Recept oven: Recept zoals hier boven vermeld. (gebruik gewoon koud kraanwater). Meng alles ongeveer voor 15 minuten tot een egaal bolletje deeg. Laat daarna het bolletje deeg 30 minuten rusten. Bestrooi je werkblad met een klein beetje bloem en leg hier op je bolletje deeg op. Bol het deeg op in de juiste vorm. (kneed het niet). Laat daarna je bol deeg ongeveer 1 uur tot 1,5 uur rijzen in je broodblik of bakplaat. Leg er een theedoek overheen. Verwarm je oven voor op 220 graden (let op alle ovens zijn anders dus dit zijn richtlijnen). Bak nu je deeg in de voorverwarmde oven voor 30 minuten. Daarna mag de temperatuur naar 180/190 graden en laat je brood dan nog staan voor ongeveer 15 minuten.

Voedingswaarde:
per 100 g - Energie: 1.494 kJ / 356 kcal - Vetten: 1,1 g - waarvan verzadigd: 0,4 g - Koolhydraten: 71,0 g - waarvan suikers: 0,0 g - Voedingsvezel: 4,0 g - Eiwitten: 12,6 g - Zout: 0,0 g.

 

Sorteren op:

Review toevoegen
Sanne L. - 16-02-2021 15:42

Heerlijke bloem om mee te bakken. Verwerkt lekker, smaakt goed.

Zelfbroodbakken.nl